Nieuwe patiënten

Misschien heeft u een enthousiast verhaal gehoord over onze praktijk met een gedreven en vriendelijk team, die begrijpen dat het om u gaat. Ook wanneer u angstig bent voor de tandarts of eerder nare ervaringen hebt gehad, kunt u rekenen op ons begrip.

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? Belt u ons dan voor een afspraak 0575-56 66 38 of stuur een e-mail naar info@dr-emami.nl

Eerste bezoek
Wat neemt u mee?
Als zorgverlener zijn wij verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patient in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. We vragen u dan ook om het volgende mee te nemen bij uw eerste bezoek: – een geldig legitimatiebewijs – uw verzekeringspasje – en eventuele medische gegevens, zoals medicatie, die relevant kunnen zijn.

Om zoveel mogelijk kosten te besparen bij een eerste bezoek, zou het fijn zijn wanneer we direct de gegevens hebben van uw vorige tandarts. Uw historie is van belang voor de toekomst en mochten er recentelijk röntgenfoto’s zijn gemaakt, dan hoeven deze niet nogmaals te worden gemaakt.

Wat kunt u verwachten bij een eerste bezoek?
Wanneer u onze praktijk voor de eerste keer bezoekt, vragen wij u of u 10 minuten eerder aanwezig wilt zijn. Bij aankomst in de praktijk, kunt u zich aanmelden bij de balie. Na het afronden van de inschrijving aan de receptie, zullen wij u vragen om een medische vragenlijst en privacyverklaring in te vullen. Uw medicatie kan van invloed zijn op de mondgezondheid (bijvoorbeeld antidepressiva of middelen tegen hoge bloeddruk) of uw tandarts kan een behandeling uitvoeren die door de medicatie of een aandoening wordt beïnvloed (bijvoorbeeld het gebruik van bloedverdunners). Meld uw tandarts ook indien u mogelijk zwanger bent of zwanger wilt worden. Uw zwangerschap kan invloed hebben op de mondgezondheid en is van belang in verband met het maken van röntgenfoto’s.