Consult

Tijdens een consult kijken wij samen met u naar de behandelingen die bij uw mondsituatie mogelijk zijn.

Om te kunnen beoordelen welke behandelingen er mogelijk zijn zal de tandarts-implantoloog een overzichtsfoto van uw gebit maken en deze beoordelen. Aan de hand van de foto en een klinisch onderzoek van uw gebit zal er een behandelplan gemaakt worden. Soms zijn er meerdere behandelingen mogelijk, en dan kijken wij samen met u welke behandeling bij u en uw mondsituatie past en welke voldoet aan uw wensen.

Ook krijgt u een begroting van ons mee. Op deze begroting staan de kosten vermeld van een eventuele behandeling. Deze begroting kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar zodat u op de hoogte bent van een eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar.

De kosten voor de intake bedragen eenmalig € 104,95 (inclusief het maken en beoordelen van de röntgenopname, bespreken van het behandelplan en het opstellen van een begroting) en deze dient u in de praktijk per pin of contant te voldoen.

Wilt u graag weten wat er bij uw mondsituatie mogelijk is? Belt u ons dan voor een afspraak 0575-56 66 38 of stuur een e-mail naar
info@dr-emami.nl

Adres

Tandartspraktijk Emami
Tuinstraat 2H
6971 BJ Brummen

Contact

Tel: 0575-566638
info@dr-emami.nl

Aangesloten bij: