Mini implantaten

Mini implantaten

Veel mensen met een kunstgebit hebben onbewust het voedingspatroon aangepast, omdat ze door het kunstgebit niet meer kunnen eten wat ze graag zouden willen. Dit komt doordat het kunstgebit niet goed in de mond zit en niet op zijn plek blijft, ondanks de kleefpasta. Er is het gemis van voluit, onbezorgd genieten van het leven.

In deze gevallen zal een behandeling met mini implantaten helpen om bovengenoemde problemen op te lossen.

Voordelen van mini implantaten:

  • De prothese blijft op zijn plaats, dus geen drukplekken meer
  • Het gehemelte is onbedekt, hierdoor proeft u meer
  • Door de stevige houvast heeft u geen kleefpasta nodig
  • Eten zonder zorgen
  • Een korte behandeling, met een groot resultaat
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verbetering van uw levenskwaliteit

 

Vergoeding:

Uw ziekenfondsverzekering vergoedt uw implantaten alleen wanneer er sprake is van minstens 1 jaar een tandloze kaak en een sterk geslonken kaakbot. Deze vergoeding geldt in de regel voor 2 implantaten in de onderkaak. Wanneer u nog tanden/kiezen in uw kaak heeft, komt u niet in aanmerking voor een vergoeding uit de basisverzekering!

Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding, zal er een machtigingsaanvraag ingediend moeten worden bij uw verzekeraar. Uw verzekeraar heeft hiervoor röntgenfoto’s en uw persoonlijke behandelplan met begroting nodig. Onze praktijk zal dit voor u verzorgen. Uw verzekeraar brengt u schriftelijk op de hoogte wat er van deze behandeling vergoed zal worden.

Voordelen van Implantologie in onze praktijk:

De volledige behandeling, van begin tot de nazorg, wordt vakkundig bij ons in de praktijk uitgevoerd. U bent onder behandeling bij één en dezelfde behandelaar.

Behandeling:

Voor meer informatie over de behandeling (bijv. wat houdt de behandeling in, en wat kunt u verwachten?) of voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0575-56 66 38 of via email info@dr-emami.nl